четверг, 29 января 2015 г.

Урок з теми "Презентація та слайди". 3 клаc

Урок №17
Мотивація навчальної діяльності.
В одній країні жив хлопчик Марко, який дуже любив подорожувати. Якось він потрапив до чудового міста і заночував у ньому. Вранці Марко прокинувся від собачого гавкоту, такого голосного, що можна було оглохнути. Хлопчик запитав у господаря готелю: «Чому у вас собаки так голосно гавкають?» - «Тому що це собаки-пресобаки. Їх гавкіт майже неможливо витримати, але доводиться терпіти. Собаки дуже-дуже гарні, і багато людей приїжджають на них подивитися», - відповів господар.
Виріши Марко допомогти мешканцям міста. Але як змусити собак замовкнути? Думав хлопчик цілий день і придумав. Пішов він до мера міста і сказав йому, що знає, як позбутися собачого гавкоту. «Як?! – зрадів мер. – Кажи швидше! Що можна зробити, щоб собаки замовкли?»
Відповідь. Марко порадив зробити для собак-пресобак смачні-пресмачні кісточки. Так і вчинили мешканці міста. Собаки почали гризти кісточки й замовкли.
 Переглядання презентації «Найнезвичайніші тварини планети»
Це були казкові собаки. Але наша планета настільки різноманітна, що на ній можна зустріти найнезвичайніших тварин. Хочете побачити?
 План матеріала для презентації
1.     Угорська вівчарка.
2.     Риба-крапля.
3.     Карликова ігрунка.
4.     Лінивець.
5.     Ай-ай.
6.     Качкодзьоб.
7.     Зірконіс.

8.     Аксолотль.

Комментариев нет:

Отправить комментарий